"Backlash"

På året's første fisketur i 2001

til

Tjågevann

Hendelser fra turen:

myerartaase.jpg (50071 bytes)

Mannen fra de dype skoger på visitt i hytta...... Det er mye rart å se i Telemark !

ball23.gif (1237 bytes)

likeforbadet.jpg (56246 bytes)

Det gikk ikke lengre tid mellom disse to bildene enn at kameraet ble pakket ned og opp igjen.. I løpet av den tiden, rakk Gunnar å ta årets første bad....

godogvaat.jpg (80931 bytes)

ball23.gif (1237 bytes)

sleepingpartners.jpg (82549 bytes)

Mens resten av gjengen prøver å berge dagens måltid, tok andre det litt mere med ro.......

ball23.gif (1237 bytes)

Ikke avbildede hendelser:

  • Gunnar drar for å fiske...men "glemmer" fiskestangen.

  • Morten "glemmer" fiskestangen...(den er ennå ikke kommet tilrette..)

  • Det spøker på Tjågevann. Reidar's cap var fraværende i over et døgn...inntil den dukket opp fra intet..

  • Reidar "glemmer" igjen brillene på hytta...Fikk store problemer med fiskeknutene da han skulle forholde seg til 2-krokøyer, 2-snører og 4-hender...

  • Morten finner en "finne" fra trofeet han lager på hyttegulvet...(den hadde sneket seg ut av bilen i et ubevoktet øyeblikk og krabbet hele veien fram til hytta..)

  • Terje har investert i fiskeutstyr...det betyr at vi kan skrinlegge planene om fellesinnkjøp av "Snoopy-stang" til ham...

ball23.gif (1237 bytes)

Fiskerapport fra turen.

Med bakgrunn i erfaringene fra forrige tur til Tjågevann, hadde "Konkurransetilsynet" innført "minstemål" på denne turen. Minstemålet for fisk som skulle telle i årets konkurranse, var satt til 150g. De fleste av fiskene som ble landet på turen, var under minstemålet...(men de smakte da godt likevel...)

Turrapport.

WB01385_.gif (6261 bytes)

Fredag 8. juni og avreise til Tjågevann. Vi visste at Reidar ventet på oss med elgsteken klar, så vi kom oss avgårde i 12-tiden...iallefall de av oss som hadde anledning til det (Morten, Terje, Gunnar, Kurt og Kai).

Turen opp gikk greit og de fleste av oss kom fram til vannet sånn nogenlunde i samlet tropp , der Reidar ventet på oss...

Vel framme ved hytta, kom pilsen fram, slik den pleier å gjøre på våre turer....men jeg synes ikke jeg hadde tatt mange slurkene før Kai kom tuslende med 2-ørreter...hvorav den ene skulle vise seg å bli turens største..0,22 kg. Vi var igang !

Da siste pulje (Bengt og Arnstein) kom fram til hytta, var det tid for elgsteken. Sammen med poteter, rørte tyttebær og rødvin, smakte det utrolig godt...som vanlig.

Kvelden kom og vi hadde fanget nok ørret til en herlig lørdag's frokost.

WB01385_.gif (6261 bytes)

Utrolig deilig å våkne til lyden av ørret som spraker i stekepanna...det er Reidar som er kokken..som vanlig. Et herlig måltid som var starten på en fin dag..

Vi reiste alle mann ned til Heddøla for å prøve fiskelykken. Elva var passe stor, men det var lite vak å spore men vi hadde likevel noen deilige timer ved elva. Noen ørreter ble landet, men kun en av dem ble tatt med tilbake til hytta.

Lørdagsmiddag og Reidar står igjen for måltidet..denne gangen en blanding av diverse ingredienser, men det smakte riktig så godt...(Utrolig hvor mye mat man stapper i seg på en slik tur...)

Det var ikke alle som rakk måltidet i tide...Kurt og Bengt trålet Tjågevann rundt i desperat jakt på ørreten...men de vendte tilbake med minimal fangst (en ørret hver)...Det var spesielt viktig å få mange ørreter på denne turen og ikke minst den største, for konkurransen om "Flest fisk" og "Størst ørret" har forlengst startet..

Lørdag kveld gikk stort sett med til spøkelseshistorier, men det ble ikke sent før øynene begynte å glippe på den ene etter den andre..vi gikk derfor å la oss før det ble seine natta.

WB01385_.gif (6261 bytes)

Søndag morgen og nok en gang våknet jeg til Reidar's trivelige kjøkkenlyder...ørret no igjen!

Det ble også tid til litt fisking på søndg og både Arnstein og Kai fikk nok til å ta med hjem til familien.

Men, alt har en ende, også denne helgen. Vi takker Reidar for en hyggelig weekend med ørret, god mat og trivelig samvær...

"Vi møtes snart igjen..."

GuLi.

 

WB01385_.gif (6261 bytes)

 

 

 

paatrappen.jpg (68315 bytes)

tjaagevann.jpg (55625 bytes)

reidarkokk.jpg (49819 bytes)

bengtibaat.jpg (49670 bytes)

kurtibaat.jpg (39042 bytes)

vispiserigjen.jpg (50284 bytes)

reidarfluefisker.jpg (60954 bytes)

      kurtogtrofee.jpg (50717 bytes)          pausevedbredden.jpg (79666 bytes)