Backlash på tur til Tisleia 13-15 juni 08.

 

Takk for turen til de andre deltagerne Tony, Morten og Gunnar.

  

   
 

Turen gikk til Tisleia i vakre Valdres. Vi hadde leid hytte på Bjørkestølen for anledningen, noe vi ikke angret da vi så temperaturen som viste seg sent på kvelden. Rutene på bilene viste at der oppe var det fortsatt vinter.

 

 

Jeg ankom som førstemann på fredag og fisket litt i nærområdet uten å kjenne antydning til napp, samtidig som jeg lette etter unnskyldninger. Var det for kaldt, var det for mye vann eller var det for mye støy?

Tony kom litt senere, men heller ikke han kunne vise fram noe fangst. Vi satte vår lit til Morten og Gunnar som kom litt utpå fredagsettermiddagen, men heller ikke da ble det noe å vise til.

Vi bestemte oss for å ta en titt på elva nedenfor Tisleifjorden lørdag formiddag. Da kom heldigvis forandringen. 6 pene ørreter ble landet, 4 tatt på mark og 2 med en liten rødaktig spinner. 3 av fiskene passerte 4 hg merket, den største og current leader av "årets største" veide 460g.

Rectangular Callout: "Røyking dreper" - 
Sjekk disse døde ørretene.
 

 

Tilbake ved campingen tømte vi noen øl før vi igjen prøvde i nærområdet, denne gang kun fluefiske. Dessverre ble det dårlig med fangst.

Men heldigvis kunne vi pga en oppvarmet hytte kose oss med normal Backlashføde (pølser, karbonader og egg), samt en god del drikke.

Vi kombinerte dette med feiring av Mortens bursdag. Noen mimrehistorier+ EM kamper i fotball kunne vi også unne oss, og de andre ble enige om at på neste tur skulle 460g slåes.

 

Igjen, takk for en hyggelig tur.
Lykke til på neste tur, jeg er nødt til å prioritere en barnedåp så Gausdal-turen går fløyten.

   

Mvh kasserer Kai