Ny sesongstart på Rossø.

Åpningsturen 2015 gikk, tradisjonen tro,  til Arnsteins hytte på Rossø.

                 Rossö  08-10 mai 2015.

                               Vi prøver oss etter sjøørreten....igjen !

 

 

       Deltakere: Morten, Kurt, Gunnar, Kai og Arnstein.

Det ble dessverre en syltynn rapport fra denne turen. Rapportansvarlig har hatt alvorlige PC-problemer og tiden har fløyet fra oss andre med korttidsminne. I tillegg har det ikke kommet inn et eneste bilde til redaksjonen fra de andre deltakerne.

Men, i denne nødens stund kan undertegnede i det minste konkludere med at vi, som vanlig, hadde et veldig hyggelig lag. Det ble også landet noen sjøørreter, selv om disse var i minste laget. Som ved tidligere anledninger, disket vår vert Arnstein opp med et meget godt lørdagsmåltid ( bildet under ) ved bruk av avansert utstyr. Slow food !God mat og godt drikke !!!

 


                                              
Arnstein og Morten ute på fiskeplassen ....                                                                                   .............. diskuterer taktikk, redskap og metoder .......                                                                         ............  før Morten gjør klar til kast.

 


Konkurranse.
Kurt arrangerte  en bowlingkonkurranse der kjeglene var tomme ølbokser ( hvor fikk han dem fra ? ) og disse skulle veltes med en fotball.  Som de konkurransemenneskene vi er, førte dette til en hard kniving om seieren. Men, det kom vel ikke som en overraskelse at Hr. Dalberg stakk av med førstepremien. Gratulerer !

 

                                                                                                                                             

                                                                                          Kurt har premieutdeling etter fotballbowlingen....                                                                                                                 ..... der Kai ble vinneren.

 


En stor takk til vår vert, Arnstein, for en hyggelig weekend på Vestkusten !

Gunnar.