"Backlash"

På fisketur til

"Katnosa"

Turrapport.

Fredag, 14. juni 2002, satte Backlash avgårde i retning Katnosa, et nærmest utilgjengelig vann i de dype skogene nord for hovedstaden ....vi hadde hørt at her var ørret å hente. 

Det var en strabasiøs reise inn i det ukjente og flere av ekspedisjonens medlemmer fant snart ut at grunntreningen ikke hadde vært tilstrekkelig ... og i mangel av en "pakkliste for sykkeltur", var enkelte til de grader nedlesset av sivilisasjonens goder...mat og drikke....her skulle vi ikke mangle noe.

Vi hadde reist i to grupper. Team_1: Eirik Reiseleder, Bengt, Kai, Reidar, Anthony og Kurt, hadde allerede flere ørreter på samvittigheten da Team_2 (Arnstein, Morten og undertegnede) ankom leiren . Kai kunne vise fram en fin fangst hvorav den største ørreten veide 440g...et pent eksemplar. Fisken gikk rett inn på førsteplass i vår konkurranse om årets største ørret.

kais fangst.jpg (72055 bytes)

Vi andre fikk også fisk, men de var ikke akkurat storvokste. Fisket foregikk i stor grad i elva like nedenfor utoset. Her er det noen "løker" som ser ut som brubare fiskeplasser. En god del vak var å se, men ikke noe tegn til storfisk.

Men, hva gjorde vel det ? Vi hadde jo med medbragt mat i pose og boks....og skikkelig fyr på leirbålet fikk vi også.

Været ble ganske så fuktig på lørdagskvelden, men det var nok av trær å søke ly under. Og, med en "tår" å varme seg på invortes, hadde vi det bra.

Søndag morgen ble jeg og Arnstein vekket av Kurt som serverte kaffe....Det er første gang jeg har fått slik servering før jeg har kommet meg ut av soveposen...men, det smakte bra.

Etter frokost ble leiren pakket sammen og stuet vekk i de forskjellige sykkelbager...vi hadde en lang vei foran oss før vi igjen kunne nyte synet av stor-Oslo.

Det gikk opp og det gikk ned. Til tider i en svimlende fart av over 40 km/t....det er spennende nok med en fullpakket sykkel på grusveg og alle som en hadde "glemt" hjelm....eller er det slik at store gutter ikke bruker slikt utstyr? Det gikk nå heldigvis bra.

lunsj v et tjern.jpg (72295 bytes)

 

 

 

team 1 på veg.jpg (69648 bytes)

vi fyrer opp.jpg (67076 bytes)

leiren.jpg (68175 bytes)

 

reidars fristelse.jpg (66662 bytes)

Totalt sett var dette en fin tur. Reiseleder Eirik får terningkast "seks" for arbeidet han la ned i planlegging, research og informasjon til gruppa. Det er flere av oss som har noe å lære av dette.

Takk for en fin tur og velkommen med til neste tur, som går til Fagerfjelltjernene.

Gunnar