Backlash isfisker på Høvernsjøen, 5-6 april 2003

Isfiskere.jpg (13739 bytes)

 

Kai inviterte til isfiske på Høvernsjøen og Kurt, Morten, Bengt, Arnstein og Gunnar takket ja til invitasjonen. Været var flott og isen lå tykk på vannet og etter å ha borret x-antall hull i denne, tok det ikke lang tid før den første abboren lå sprellende på isen.

 

Egentlig skulle årets første notering  i konkurransen "Størst ørret" blitt loggført på denne turen, men formann Kurt, som fikk ørreten, gjorde kunststykket å "miste" ørreten ned i hullet igjen. "Catch & Kill" , formann ???

Vel, gjort er gjort, men det var ikke fritt for kommentarer til denne handlingen utover kvelden.

Abbor.jpg (11204 bytes)

Mannen og fisken.jpg (13784 bytes)

 

Her ser vi hvordan dagens sportsfiskerer er blitt påvirket av de kyssende fiskerne vi ofte ser i fiskeprogrammer på TV. Hvor skal dette ende ?

 

God påkledning er viktig på en slik tur. Varmedress er absolutt å foretrekke, men nå er det nå engang slik at om du skulle bli kald, er det jo bare å returnere til hytta i strandkanten, fyre opp peisen og varme seg litt for deretter å justere innvortes temperatur med en kald pils.

Arnstein fisker.jpg (12781 bytes)

Kai og Arnstein.jpg (17899 bytes)

 

Etter endt økt på isen, serverte vår utmerkede vert kyllingvinger med brød og kald pils. Det smakte herlig.

 

Her gjør Morten et tappert forsøk på å få seg en liten blund. Bildet kan tyde på at det ikke skjedde med det første.

Morten i posen.jpg (16146 bytes)

 

Søndag var det som vanlig tid for oppbrudd og hjemreise. Vi sender en takk til verten for et hyggelig opphold og deilig servering.

Gunnar