Høvernsjøen  11-13 september 2009.

Fem Backlashgutter på fisketur.
Bengt, Reidar, Kurt, Morten og Kai..


Til tross for stor terrorfare møtte 5 backlashmedlemmer til årets siste tur, fredag 911. Morten med for anledningen ny bil, Reidar (uanmeldt), Kurt, Bengt og meg selv (Kai) hadde alle tatt fredagsfri for å ta storørreten fra Hurdalsjøen 


 

 

Fisket fredag foregikk i Høver-/Hurdalselva uten spesielt hell. Vi søkte etter unnskyldninger, og alle var enige om at været var for pent og elva hadde for liten vannføring. Når to så viktige ting slår til samtidig er det god nok grunn til å gi opp. Vi fisket opp noen 1000- brødre i Høversjøen og bestemte oss for å bruke resten av fredagen til grilling og andre vanlige backlashsysler. 


Lørdag.
Etter en næringsrik frokost skulle vi ut på tur igjen. I løpet av natten hadde noen kloke hoder funnet løsningen på fredagens problemer. Været fikk vi ikke gjort noe med, men vannstanden i elva  kunne reguleres. Damvokteren var umulig å få tak i, så derfor bestemte noen av medlemmene seg for å ta skjeene i egne hender. Demningen ble hevet ved hjelp av medbragte jernstenger. Elva steg raskt til uante høyder, men bortsett fra bekymringsmeldinger om flomskader i lavereliggende strøk, var det ingen endringer fra dagen før, -- 0 fisk.

 

 
Vi tok en rask tur til fjells også, men fisken hadde tydeligvis gått i dvale der også. Ikke engang en tur med 2 båter, ett sett med årer og slepetau ga ønsket resultat.

Er det for seint å fiske i september, montro? Vi gav opp.
 
 Før grilling var det tid for SØL-cup.
Noen av oss gjorde noe ulovlig, vi tok nemlig prøvekast med øks (det var egentlig bare for å sjekke om vi hadde ei øks som det var mulig å score poeng med). Etter å ha tatt en del prøvekast hvor øksa alltid sto midt i blinken, skulle konkurransen begynne. En gledesdreper kom da og satte kasteavstanden til ca. 1 meter lenger fra blinken, noe som medførte at alle treningskastene egentlig var 0 verdt.

 


En som ikke hadde prøvekastet var Morten, han fikk selvfølgelig 75 poeng (full score), Bengt og Kurt fikk 25 poeng hver, mens Reidar og Kai fikk 0.

Lasso ble derimot en helt annen historie. 50 poeng til Kai og 0 poeng til resten av deltagerne. Sluk-kast ble smultring på alle.

Total score:
Morten: 75 poeng
Kai:      50 poeng
Kurt:     25 poeng
Bengt:  25 poeng
Reidar:   0 poeng

Finalen går 3.- 4. oktober! Hvem leder og hvem går av med den prestisjetunge tittelen???
 


Grillmaten og drikke smakte utmerket denne kvelden.
Valgvake hadde vi også. De forskjellige partiprogrammene ble plukket fra hverandre, og partiet vi skulle stemme på, fantes dessverre ikke.


Søndag.
Etter en fin søndagsfrokost og utvasking av hytta startet hjemreisen, og som alltid var alle enige om at vi hadde hatt en fin tur.

3. og 4. oktober møtes vi igjen til avslutning på samme sted. Vel Møtt.
 
mvh Kasserer, Kai