Høvernsjøen - 2005.

 

Siden sektretæren ikke var med på hele turen nå i helgen kan jeg vel si litt om turen.

Kurt og jeg dro oppover fredag ved ett tiden.Været var veldig vått men vi hadde snakket med Kai som fortalte at nå så han solgløtt.Vi opplevde det helt annerledes, regnet økte i styrke dess nærmere vi kom. Når vi kom forbi dammen ved bommen kastet jeg et blikk bort mot venstre siden av dammen og der kunne jeg så vidt se en søkkvåt kar i hvit  t-skjorte. Hadde klart feilberegnet lengden på "solg gløttet". Men like blid og en pose med fisk til den private dammen sin.

 

Regnet ga seg utover kvelden og himmelen klarnet opp vi dro en tur øverst i Høversjøen. Kai rodde mens Kurt og jeg fisket oss oppover (en veldig fin ordning så vi gjorde det samme nedover). Fikk vi noe fisk ? Husker ikke, men jeg tror Kai fikk noen der oppe.

 

 

 

Lørdagen ble det storinnrykk av Arnstein,Tony,Morten,Gunnar. Det ble fisket i sjøen og i elva uten at de helt store ble brakt opp av vannet. Etter en tid var alle sultne og øl-tørste. Eirik hadde kommet mens vi hadde vært nedover. Det ble fråtset i pølser og koteletter og etterpå skjøt vi på ballonger som vi kastet utpå vannet. Noen brillijerte ved å treffe fra hofta mens andre hadde store problemer med å treffe med anlegg. Kanskje innholdet i ølboksene hadde noe å si? I tillegg hadde vi stor ringspill konkurranse. Eirik dro hjem igjen mens vi andre trakk inn for å diskutere framtidige turer.

Etter en solid frokost på terrassen i strålende sol søndag ble det igjen fisket etter alle kunstens regler uten det store "bettet"

Hvor mange fisk ble det tatt tro? Her er noen foreløpige tall
Kai            15  - Største på 350 gr
Arnstein        1
Eirik             1
Kurt              1
Gunnar          ?
Morten           ?
Bengt            0
Tony             ?
 
Jeg tror de fleste av oss hadde en fin tur på tross av lite fisk, jeg koste meg godt iallefall. Tusen takk Kai.
 
Siden det ikke blir noe av DSU05  26 - 28 august i år, har Arnstein påtatt seg å være ansvarlig for å finne et alternativ.
Han kommer tilbake senere med mer info. Jeg fikk tatt noen bilder som jeg sender med denne mailen.Er det noen som vil
ha noen utskrifter av disse kan vi ordne det.
Takk for denne gangen gutter. Vi sees i Kvennadalen
 
 
Mvh
 
Bengt