image002.jpg (8438 bytes)    Backlashpriser 2000

 

Arnstein

”Det er, blandt medlemmene, mange kandidater til denne prisen som er ny av året. Juryen ønsker med dette å hedre medlemmer som satser store summer på mere eller mindre nødvendig utstyr og ”duppeditter” i sine desperate forsøk på å lokke fisken til å bite. Loddtrekning måtte til for å kåre årets vinner. Denne kandidaten kan iår vise til innkjøp av ”Vadebukser, fluestang og Oter-dupper” (og hvem vet hva mere…..)Årets ”Utstyrsfreak” – pris, tildeles Arnstein Mathisen.

 

Bengt

”Ennå en pris som skal deles ut for andre gang i historien. Vinneren denne gangen svingte til venstre i et vegkryss istedet for å kjøre rett fram. Dette førte til en omveg på 58 km på turen til Sjodalen i sommer. I stedet for å innføre en ny pris ved navn ”Take the long way home”, har juryen valgt å tildele ”Navigatør”- prisen for år 2000, til Bengt Olsen. 

 

Eirik

"Dette er et trist øyeblikk i Backlash’s 9-årige historie, et øyeblikk vi ikke ønsker å oppleve igjen. Prisen det her er snakk om, ble første gang utdelt i 1998 men det som gjør dette historisk, er at en og samme person tildeles denne prisen for andre gang. På grunn av sin totale mangel på deltakelse under årets turer, tildeles  ”Hvor var du…?”-prisen for år 2000 til Eirik Wickmann".

 

Gunnar

”Prisvinneren som nå skal få sin utmerkelse, kan vise til flere slike utmerkelser de siste årene. Han ble i 1998 tildelt ”Først og Størst” – prisen for sin ørretfangst og fulgte opp året etter med ”Gugjokaddevejek”-prisen for størst ørret i 1999. Han slår til iår igjen med størst ørret gjennom sesongen og tildeles med dette ”Størst Ørret”- prisen. Vinneren er Gunnar Lid.

 

Kai

”En innkommende e-mail, fra Emil Nybrottstuen, lokal mjølkerampe-reparatør og markfisker fra Heidal, har trigget juryen til å dele ut denne prisen. Den nominerte ble observert av Emil som sier (sitat : ” Han var ein harding med stongi …je trur jaggu han tømte heile bekken ….”). På oppfordring fra Emil og hans sambygdinger, har juryen valgt å tildele ”Veåa’s Venner’s Ærespris” til Kai Dalberg.

 

Kurt

”En gjev pris skal nå deles ut og denne vil bli et fast innslag på års-avslutningene i årene som kommer. Prisen deles ut til den personen som ved å følge Backlash’s motto og som med dyktighet lander og dreper flest fisk i løpet av Backlash’s turer gjennom sesongen. Årets vinner av klassen ”Flest fisk”, er Kurt Johansson.

 

Reidar

Mye godt er sagt om vinneren av den prisen som nå skal deles ut og juryen forventer at denne nye prisen skal bli en gjenganger ved hver års-avslutning.Kandidaten har tideligere år høstet følgende priser: 1998- ”Den Gyldne Gryteklut”, 1999 – ”Gastronomen”. På grunn av sine gjentagende serveringer av ”Reidar’s gleder”, er det en stor glede å overrekke ”Backlash’s Ærespris” til..Reidar Olsen.

 

Tony

”Den nominerte til denne prisen unngikk, ved sin deltakelse her idag, såvidt å havne i den kategorien vi helst ikke ønsker å dele ut priser i, nemlig ”Hvor var du ?”- prisen. I sin desperate jakt på en passende pris og på bakgrunn av kandidatens herkomst og anbefalinger fra inn- og utland, har juryen istedet valgt å dele ut nok en ærespris iår”. ”Madame de Gaulle’s ærespris” går til Anthony Creece

 

Morten

”Ingen vekkerklokke i verden hadde klart det kunstykke det er å vekke et kompani Backlash-medlemmer natt til en søndag på Backlash-tur.. Fulle av alkoholer, ble medlemmene vekket av braket som oppstod i det øyeblikket den nominerte raste gjennom sengebunnen på hytta i Sjodalen. Dette har tvunget fram en ny priskategori.Årets ”Wake Up !” -  pris, går til Morten Sæbø.

 

Terje

”Det er flere som har brutt mot Backlash’s motto, ”Catch & Kill”, i løpet av sesongen, men det er kun en person som på denne måten ikke kan vise til et eneste fanget eksemplar av våre svømmende venner. Under vårfisket på Nærsnes, halte kandidaten en torsk opp i ”Blue heaven af Nærsnes”, men valgte å slippe denne ut igjen i håp om at dette skulle mildne havgudene, slik at et enda større eksemplar skulle bite på kroken.Taktikken førte imidlertid ikke fram og dette har resultert i at ”Catch & Release”- prisen for år 2000, tildeles Terje Oksdøl.