image002.jpg (8438 bytes)    Backlashpriser 1999

 

Arnstein

Sitat: ” Vi ble ikke lite imponert da den nominerte landet sin første ørretfangst på  enhånds fluestang i Heddøla. Meget overbevisende”. Vi gratulerer årets komet innen fluefiskets edle kunst og vinner av ”Komet”-prisen 1999, Arnstein Mathisen.

 

Bengt

”Et vandrende gassverk sydende av overskudd”. Juryen sier videre at ”hvis den nominerte klarer å finne utnyttelse for all sin ubenyttede og jomfrulige energi, vil han være en klar vinner av ”Enøk”-prisen i år 2000”. Men inntil da, årets vinner av ”Kraftverk” -prisen, Bengt Asbjørn Olsen.

 

Eirik

Etter lang tids fravær og som en mulig reaksjon på fjorårets ”Hvor var du”-pris, ble kandidaten atter en gang observert med stang i hand. Vedkommende har desverre ingen fangst å vise til i inneværende år og juryen valgte derfor å tildele ”No Fish”-prisen for 1999 til Eirik Wickmann.

 

Gunnar

Et korrekt fluevalg, riktig plassert i forhold til fiskens standplass resulterte i at et velskapt eksemplar av arten ”Salmo Trutta” tilslutt havnet i håven. Størst ørret i 1999 (0,55 kg).  At hoven i etterkant havnet i elva uten at den nominerte merket det kvalifiserer også til ”Årets tabbe”-pris, men juryen har valgt å gi den nominerte ”Gugjokaddevejek”-prisen for 1999.

 

Kai

"Han skyr ingen midler og har aldrig spart noen uansett størrelse. Dette resulterer selvsagt i at den nominerte bringer store mengder fisk til land. Hvem er vel mer berettiget til ”Oter,Dorg og Not”-prisen enn Kai Magnar Dalberg".

 

Kurt

"Den nominerte til denne prisen, har bevist at undrenes tid ikke er forbi. Underet: Vedkommende fant fram til et reisemål 1600km unna uten problemer, men måtte navigeres via mobiltelefon for å finne hytta til Kai. Årets vinner av ”Navigatør”-prisen, Kurt A. Johansson.."

 

Reidar

Kandidaten viste til en enorm apetitt under Backlash’s opphold i Hurdal. ”Alle naturlover ble brudt…” sier en anonym observatør til det som hendte. Videre sier han: ”Aldrig før har en mann puttet så mye mat i en så liten kropp”. Ikke bare lager han de herligste retter, han spiser også opp alt.Årets vinner av ”Gastronom”-prisen er Reidar Pensj’olsen

 

Tony

"Vi takker hans kone for at nødvendige midler ble frigjort slik at han igjen kunne tre inn i våre rekker. Hans blide åsyn og vittige kommentarer ønskes velkommen tilbake. Årets ”Come Back”-pris går til ingen ringere enn Mr. Anthony Edwin Creece……"

 

Morten

"Saltvann, ferskvann, Gin and Tonic... I likhet med vår alles Erik Bye, har den nominerte en uimotståelig dragning mot det våte element. På grunn av disse felles trekk har juryen valgt å tildele "Erik Bye's ærespris" ti Jan Morten Sæbø.

 

Terje

Prisen som nå skal deles ut, er av det mere alvorlige slaget:I motsetning til de andre medlemmene i Backlash, har den nominerte problemer med utstyret sitt. Juryen uttaler at de gjennom tidene har hørt mange unskyldninger for dette handikap men at utstyret til en mann i hans alder skal være ”stjålet”, har ikke juryen noen tro på. Juryen oppfordrer den nominerte til å kontakte en eller annen hjelpemiddel-sentral for å bøte på dette. ”(H)Andikap”-prisen for 1999, går til Terje Oksdøl.