Backlashpriser 2001.

 

Gunnar

Det måtte jo skje før eller senere….at en eller annen av Backlash’s medlemmer tok seg ”vann over hode under vading”. ”Liten sten kan velte stort lass”, heter det og det var akkurat det vi opplevde i brøkdelen av et sekund under årets fisketur i Heddøla. For sitt ufrivillige bad på grunn av en stein som ville det slik, tildeles ”Årets tabbe” – pris til Gunnar.

 

 

 

 

Bengt

Det var skarp kniving om denne nye prisen som nå skal deles ut. Flere av medlemmene var nominert og hver enkelt av de nominerte ble studert med lupe før den endelige avgjørelsen fant sted.

Selv om deltakelse på den enkelte Backlash-tur gjennom sesongen er en frivillig sak, er juryen av den oppfatning at prisvinneren har valgt feil ved å prioritere ”Blues festival” og ”Sykkeltur” når Backlash-tur har stått på programmet.

Ny pris av året, “Backlash bad priority award 2001” tildeles derfor Bengt.

 

 

 

Kurt

Vi trodde vi kjente de fleste av den nominerte’s sider…på godt og vondt… Overraskelsen var derfor stor da vi under oppholdet i Lofsdalen oppdaget en helt ny og ”myk” side ved dette Backlash-medlemmet.

Med stor innlevelse og en språkbruk så sterk at intet øye var tørt, deklamerte kandidaten til denne prisen svenske dikt under oppholdet i Lofsdalen.

Det er derfor en stor glede å få dele ut ”Per Aabel’s ærespris” til Kurt !

 

 

 

 

 

Morten

Lite ante Svenskene om hva som holdt på å ramme dem da Backlash fiskegruppe gjorde sin entre i Lofsdalen. Det var en vindstille dag , ”jorden” var kanllgod og katastrofen var nær da bilen til Morten tok fyr og det var kun rask handling som forhindret en virkelig knallstart på årets jubileumstur. Juryen tildeler derfor prisen ”Earth, (no) wind and Fire” til Morten.

 

 

 

 

Kai

Nicolai Gedda, den russisk / svenske tenoren som ble født den 11 juli 1925, og som debuterte i Stockholm i 1952, var en bereist mann. Historien forteller derimot intet om han også har besøkt Lofsdalen, men vi mener å kunne føre bevis for dette ettersom flere av hans etterkommere ble landet i ”Lofsen” under årets Backlash tur.

Det er derfor naturlig at den som tok livet av flest mulig av disse udyrene tildeles  ”Nicolai Gedda’s Ærespris”.

 

 

 

Reidar

Nok en pris skal deles ut der det var to nominerte. Juryen nevner følgende to eksempler fra hver enkelts merittliste fra årets sesong:

Kandidat 1:

”Kandidaten har ved flere anledninger gjennom sesongen utmerket seg med sin glemsomhet og sitt rot. Eksempler:

 

Kandidat 2:

 

I likhet med andre juryer, måtte det foretas et valg og derfor går  ”Altzheimer Light”  prisen til Reidar.

 

 

 

 

Terje

Selv om mange av Backlash’s medlemmer bruker tifoldige ganger så mye penger på fiskeutstyr som kandidaten til denne prisen, var nok mange av medlemmene nærmest i sjokk over det vi opplevde på årets tur til Tjågevann. 

Telskopstang og snelle, fiskeveske og annen redskap ble handlet inn og dette kvalifiserer selvfølgelig til at prisen som ”Årets utstyrsfreak” tildeles Terje.

 

 

 

 

Arnstein

Backlash startet opp som en ren gruppe av Alcatel’ere. Etter hvert har gruppen blitt utvidet til også å inkludere en ”pensjonist” og en ”svoger”. Mangfold og bredde er bra og da gruppen nå utvides til også å omfatte en representant for Telenor Mobile, vil vi benytte anledningen til å ønske vår fiskervenn til lykke i ny jobb. Prisen vi deler ut i den forbindelse har fått navnet ”Backlash’s Mobile partner” og tildeles selvfølgelig Arnstein.

 

 

 

 

 

Anthony

Den var skinnende blank, den var ny, den var frekk,

Som standard utstyr har den trekant og jekk.

Da Kai skulle hente sin henger ved vannet,

han satte seg fast og sto der og bannet

og Tony fikk testet sin firehjulstrekk.

 

Backlashprisen ”På alle fire”  går til Tony.

 

 

Eirik

Gib, eller for oss sportsfiskere bedre kjent som Salmo Alpinus, er en delikat skapning med de lekreste farger. Det er ikke alle forunt å få en slik på kroken..og i hvert fall ikke av en slik størrelse som den nominerte til prisen som nå skal deles ut fikk.

For sin flotte røyefangst med en toppvekt på 640 gram, tildeler vi ”Salmo Alpinus”-prisen til Eirik.