Backlash avsluttet 2008 sesongen med en samling på "Bengts Hytte- og Oldtidstun"

Tilstede: Vår vert Bengt, Morten, Gunnar, Anthony, Eirik, Bjørn og Kurt.

Fredag kl. 12:00, dro Bengt, Morten og jeg retning Skotterud og hytta til Bengt. Vi benyttet anledningen til å ta en tur innom Charlottenberg for å bunkre mat og drikke. På Systembolaget plukket vi ut hver vår kartong vin for å ha til maten på lørdagens samling. Med fulle bæreposer, vendte vi snuten tilbake til Norge og hytta til Bengt.

 

Været denne dagen var vekslende, men utsikten for resten av helgen var strålende... og det ble det.

Vi benyttet noe av ettermiddagen til en tur på Nessjøen. Det var gjedde og abbor vi siktet etter denne dagen. Vi dorget i sakte fart langs land og det tok ikke lange stunden før det nappet i enden av snøret. En liten gjedde satt på kroken og uten dramatikk ble den sluppet ut i vannet igjen. Noen minutter senere, gikk det på både en gjedde og en abbor. Gjedda, som var litt større enn den første, ble sluppet fri. Abboren måtte bøte med livet.
En stund senere, gikk enda en gjedde på. Denne var større enn de foregående. På tilbakevegen gikk en ganske stor gjedde til angrep på sluken. Jeg trodde jeg var fast i bunnen, men etter litt røsking for å komme løs, viste en plaskende gjedde seg i vannskorpa 35 meter bak båten. Den slo seg løs... men, det spillte ingen rolle.
En regnskur jaget oss på land, så vi rigget grillen og koste oss med et smakfullt måltid.

 

             

 
       

Lørdag var alle deltakerne samlet. I nydelig vær kunne vi kose oss med en kald pils på badebrygga til Bengt. Flere benyttet anledningen til en tur utpå for om mulig å fange en stor gjedde. I det hele tatt, en flott dag.
Morten meldte seg frivillig til å være dagens kokk. Med litt hjelp fra andre, styrte han kjøkkenet og tilberedningen av kveldens måltid.... det var ikke gjedde på menyen denne dagen. Vi hadde også bestemt oss for å ha premiere på neste års "S-Ø-L" - cup. ( Slukkast, Øksekast og Lassokast ).... det skulle vise seg at arrangementskomiteen hadde forregnet seg litt, hvilket medførte at øvelsene måtte gjennomføres i (nesten ) total mørke.

 

           

 

Kvelden kom og det var tid for middag. Et herlig måltid ble servert i stuen. Deretter var det tid for konkurranse. På grunn av lysforholdene, måtte alle øvelsene gjennomføres med tent hodelykt. Det skulle vise seg vanskelig å sanke poeng i disse øvelsene, men vi klarte å kåre en vinner. Bjørn !!!

 

 

Middag

Øksekast

Lassokast

Slukkast

 

Resten av kvelden tilbragte vi på terrassen. Med masse knask og godt drikke hadde vi en trivelig kveld. Etterhvert trakk vi inn og til køys.

 

 

Søndag på Backlashtur: Hytta skal ryddes, det skal pakkes og vaskes opp og vi må bruke noen timer på å bli kjøreklare. Da er det fint at været er godt. Vi takker vår vert for en riktig hyggelig avslutningshelg.

 

 

        Kiss, kiss !