2014-Årsavslutning

Høvernsjøen

Deltakere:

Morten , Eirik, Bjørn, Anthony, Bengt, Kai, Kurt og Gunnar

Sesongavslutnings-feiring Backlash 2014
Oppmann: Kai.
Tidspunkt: 5.- 7. september 2014.Weekenden for sesongavslutningen av årets fiskesesong skulle foretas 5. til 7. september. Derfor tok jeg en pretur til hytta helgen 29. og 30. september. Det viste seg at vi dessverre hadde fått gjester. Tjue rebelske kviger hadde tatt seg inn på tomta og gått berserk. Konas samlinger av hagepynt var ødelagt i tillegg til at kumøkk lå overalt på tomta. Etter et par dager med opprydding var det tilrådelig å ta imot fiskegruppa.


Krøtter på besøk .Bengt fikk fisk ...
 


Jeg hadde jo nesten lovet storfangst av oppgående storørret fra Hurdalssjøen, men dessverre var ingen av oss i stand til å finne denne arten. Kun et par ”smolt” ble fanget denne helgen. Vi prøvde både i elva, på fjellet og i innsjøen, men utrolig dårlig fangst. Tror det kom av varmen, vindstille og morgentåke, etc.
 Hyggestund i godvær på "brygga".

 

Som seg hør og bør ble det også denne gang avholdt konkurranser, denne gang en 4-kamp kalt KBRS som inneholdt øvelsene KNIVKAST, BOCCIA, RINGKAST og SKYTING.

Knivkastøvelsen ble en maktdemonstrasjon av Bengt Knivkaster. Man må undre seg på hva den mannen har holdt på med denne sommeren. Han vant øvelsen foran Morten og på 7 delt tredjeplass kom resten av deltagerne.

I  bocciaøvelsen ble det litt mer spenning og andremann fra knivkastingen, Morten viste seg som en meget habil kulekaster. Han vant greit foran Kurt med meg på en god tredjeplass. Jeg var dessverre litt uheldig og traff et ikke tettet kutråkk i finalen og var dermed sjanseløs.  Stillingen etter to øvelser: Morten et hestehode foran Bengt med en ung Kurt Johansson på tredje.

 


Resultatlista fra konkurransen.

Så var det klart for ringkast. Eirik hadde tydeligvis dagen og med overlegen mine tok han skalpen på de tre hardeste utfordrerne Morten, Kurt og Bjørn, som delte andreplassen.                                                                                                                           Foran siste øvelse var spenningen til å ta og føle på. Morten var i føringen med 7 poeng foran Kurt med 5. Ettersom siste øvelse, SKYTING skulle gi dobbel poenguttelling kunne faktisk alle ni deltagerne gå til topps.                                       Morten som var i ledelsen klagde over synet og mente han så opptil 4 blinker samtidig og dessverre for han så valgte han feil blink. Også vi andre som hadde levd en stund fikk problemer med å fokusere på rett sted og dermed endte det med at ”ungdommen” gjorde opp 4-kampen. Kurt og Arnstein måtte ha omskyting for at vi skulle finne en vinner og da Kurt traff blikk på Norrlandsboksen var saken klar. Arnstein tok andreplassen og Tony imponerte med bra skyting, alderen til tross, og hanket inn en fin tredjeplass i øvelsen.

Gratulerer til Kurt som seiret og vant en flott villmarksbok.

 Fra den høytidelige premieutdelingen.

Etter så harde øvelser var det greit å tenke på føden og det ble servert en gryterett bestående av ingredienser av hjort og ellers førsteklasses storfekjøtt, med ris og salat til. Til drikke hadde vi 6 liter vin.

Kvelden gikk med til premieutdeling hvor Kurt fikk sin 4-kamp premie, mens formannen delte ut ”Årets største ørret” pris til Gunnar. Velfortjent etter tålmodig og klokt fiske igjen. Var dette femte napp?? Jeg tror nesten vi må gå til innkjøp av et sett fluer (uten krok) til den karen.

 


 

Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å huske alt fra som skjedde utover kvelden og natta, men jeg husker at formannen pekte ut en gruppe som fikk i oppdrag å bestemme hovedtur 2016. Det offisielle navnet på gruppa er UFBH2016 (Utvalget For Bestemmelse av Hovedtur 2016). Arnstein er utnevnt til gruppas leder som i tillegg består av Eirik, Gunnar og Kai. Første møte skal sannsynligvis holdes på Kypros i begynnelsen av mai 2015.

  
Møtested for UFBH2016.                                                                                    Kai fisker etter fisk.En kald øl på "brygga".

En stor takk til alle som deltok og en kjempestor takk til de som hadde indretjeneste. Hytta så helt flott ut etter helgens møte.

Da ser vi fram til et nytt Backlash-år 2015 med nye muligheter.

Mvh kasserer Kai


"Fluejakt".