Rapport fra  “Tjågevann” 25-27/6-99.            

 

Juni 1999, årets første Backlash-tur og det var Reidar som hadde invitert oss. Vi ble lokket med elgkjøtt og da lar vi oss ikke be to ganger…De som var med, Reidar, Kai, Morten, Arnstein, Kurt, Terje, Bengt og undertegnede.

Reidar var på plass da vi ankom på fredag og før vi var framme ved hytta, hadde storfiskeren over alle, Kai, allerede fanget sine første ørreter. Det skulle bli flere…

I løpet av helgen, landet vi totalt ca. 100 fisk. Halvparten av dem havnet i garnet til Kai og Bengt, men likevel et bra resultat med tanke på antallet fisk..men de fleste var ganske små.

Under oppholdet, benyttet vi også anledningen til å prøvefiske i Heddøla. Dette var en fin elv men det var relativt lite vak å spore. På tross av dette, fikk vi også her brukbar fangst og den største ørreten veide 0,5 kg.

 Tjaagevann.jpg (14017 bytes)

Her nyter vi "Reidar's gleder"

 

Som nevnt, ble vi servert elgstek. Det er ikke måte på hva Reidar, fjorårets vinner av “Den gyldne gryteklut” disket opp med og med rødvin attåt ble det et lekkert måltid. Det vil forbause meg hvis ikke Reidar også i år blir premiert for sine kokekunster….   

Vi hadde en meget vellykket helg, bra fiske, god mat, godt sosialt samvær…

By the way: Hvor ble alle fyrstikkene av?

Gunnar.