Rapport fra “Høvernsjøen” 19-22/8-99. 

 

Torsdag 19. reiste Kai, Bengt, Reidar, Morten og Gunnar til hytta hans Kai. Vi var i utgangspunkt forberedt på at lav vannstand kunne føre til at fisket ikke var helt på topp og våre antagelser slo til….

 

Eirik, Tony og Kurt kom på fredagen. Kurt, som kom tidlig på dagen, hadde glemt GPS’en hjemme og hadde derfor naturligvis litt problemer med å finne fram. Men, etter kyndig veiledning via mobiltelefonen, fikk vi til slutt “guidet” han fram til riktig avkjørsel…

 

Hytta til Kai har fått en flott “ansiktsløftning” siden sist….mega veranda og fiskedam uten vann (pga tørken). Her var det gjort et godt stykke arbeid.

 

Fiskekonkurranse.

Det var på forhånd annonsert “fiskekonkurranse”, og det ble det. Fungerende styre hadde i den anledning fremskaffet de mest ekslusivee premiene i Backlash’s historie:

 

“Hele års- produksjonen fra Backlash Wines”.

 

Fredag:

At en abbor på 55g skulle gå av med seieren i skarp konkurranse med en ørret med samme vekt, var overraskende. Selve avgjørelsen ble foretatt ved loddtrekning og den heldige vinneren ble Bengt.

 

Lørdag:

Litt bedre fangst denne dagen og Reidar fikk største fisk og dermed også en av de eksklusive vin-flaskene.

 

Her må også nevnes at Kai fikk et prakteksemplar av arten “Astacus astacus”…på mark (?). Senere fanget han en tilsvarende på mer tradisjonellt vis.

 

“Reidar’s gleder”.

Også denne gangen ble vi servert “Reidar’s gleder”, elg. En riktig så velsmakende gryterett med brød og passende drikke attåt. Nam, nam…

 

Gass,gass,gass.

Det ble desverre ikke observert hverken bjørn eller UFO denne gangen. Det mest spennende som skjedde, kunne kommet som en bombe på oss…(det var et under at hytta ikke gikk i lufta). Med full utblåsning på komfyren, var det bra at det var en ikke-røker som gikk inn i hytta på søndag formiddag. Med 10MB ( Mega Bengt) svirrende rundt i lufta inne i hytta kunne det gått riktig så ille…..(Ps:Var det komfyren eller Bengt?)         

 

Nok en hyggelig tur er gjennomført med småfisk ,god mat og litt drikke attåt. Vi takker verten for oppholdet og ser nå frem til neste tur, gjeddefiske i Nessjøen på Skotterud (hytta til Bengt). Dette blir en kombinert fisketur / års-avslutning for Backlash, 1999.

Vel møtt!

 

På vegne av den fraværende sekretæren,

Gunnar