Backlash Årsavslutning 2003

 

stillepaavannet.jpg (15368 bytes) Tid for Backlash's årlige avslutningslag på Nessjøen. Morten, Reidar, Bengt, Gunnar og Kurt var de som hadde anledning til å delta.

I motsetning til tidligere år, ble vi velsignet med strålende vær og Kurt og Bengt, som hadde ankommet på fredag, hadde benyttet den ekstra dagen til bl.a. å sette ut garn. De kunne dermed vise til en flott abborfangst når resten av gruppa kom fram.

 

 

 

garnfangst.jpg (24325 bytes)rensing.jpg (20068 bytes)rensa.jpg (18222 bytes)

 

Her ser vi prosessen fra nyfanget abbor via rensing og fram til det ferdige produkt:. abborfileter.

 

bengtogreidar.jpg (25103 bytes)

 

Vi benyttet anledningen til et lite møte der det viktigste punktet var utvidelse av Backlash gruppa fra 10 til 11 mann. Det ble en rask behandling og resultatet var enstemmig: "Vi ønsker Bjørn Vestby velkommen i Backlash".

Ellers benyttet vi formiddagen til litt fisking, titte på bilder, hyggelig prat og det som ellers hører med.

 

dansing.jpg (23540 bytes)

 

Stemmningen steg utover ettermiddagen og Kurt tok en liten danseoppvisning mens vi ventet på middagen....Reidars spesial karbonader med både elg og hjort som hovedingredienser. Det hele ble servert sammen med bakte poteter, grønnsaker og rørte tyttebær. Anbefales !

 

mortenspremie.jpg (11804 bytes)

 

Utpå kvelden trakk vi inn i hytta. Det var tid for konkurranse og premieutdeling.

Konkurransen var av teoretisk art med høy vanskelighetsgrad. Her skulle det en god del flaks til for å gå av med seieren. Oppgavene ble delt ut og hver enkelt deltaker hadde kun få minutter til rådighet for å løse oppgaven. Svarene ble kontrollert imot fasiten av overdommer (Gunnar) og etter en nøye gjennomgang viste det seg at Morten var den heldige vinneren.

Til venstre viser Morten fram premien: nye, kledelige fiskebriller som forhåpentligvis vil vise veg til store ørreter neste sesong.

 

prisutdeling.jpg (15241 bytes)

 

Ellers ble det, som seg hør og bør, delt ut priser til hvert enkelt medlem. Årets premier var en CD med Backlashbilder samlet over flere år i tillegg til diplom. Hver enkelt pris var som vanlig ledsaget av en uttalelse fra juryen.

Backlashs vandrepremie for størst ørret fra årets turer ble (til venstre) delt ut av formann Kurt. Vinneren iår var Gunnar.

 

sengetid.jpg (15420 bytes)

 

Etterhvert ble det tid for litt søvn...selv voksne karer trenger det iblant. Noen sov på hemsen og på bildet er det Reidar som prøver å lage seg et rede for natten.

 

Søndag våknet vi til nok en fin dag...iallefall var det fint vær. Etter en herlig frokost på verandaen følte vi oss pigge og raske og kunne etterhvert starte jobben med å sette hytta tilbake til normal stand.

Vi takker vår utmerkede vært, Bengt, for nok et hyggelig opphold på Nessjøen,