Backlash

Avslutningstur

2001

Tid for 2001- årsavslutning og turen gikk. som tidligere år, til "Bengt's Hytte og Oldtidstun"...som har utviklet seg videre...snart vil navnet bli "Bengt's Hytte og Oldtidsby".. De som var med: Kurt, Morten, Gunnar, Kai og selvfølgelig verten selv, Bengt.

Vi hadde kortet ned turen til å vare fra lørdag til søndag. Dette var imidlertid ikke noe drawback, for vi fikk både fisket og kost oss slik seg hør og bør.

Vi hadde ikke våre sluker ute mange timene,men likevel ble fangsten brukbar.8 - gjedder, 3-abbor og 1-mort ble halt på land.

 

DSC00017.jpg (29666 bytes)

DSC00004.jpg (34754 bytes)

DSC00005.jpg (33765 bytes)DSC00006.jpg (22812 bytes)

 

DSC00009.jpg (37510 bytes)DSC00007.jpg (23639 bytes)

Det er mye på programmet på en avslutningstur. Nytt styre skal bl.a velges og en gjennomgang av årets sesong, samt en begjynnende planlegging av neste års turer blir gjort.

Styret for 2002-sesongen ble som følger:

 • Formann - Kurt

 • Sekretær - Gunnar

 • Kasserer - Kai

Under gjennomgangen av årets sesong, ble vi enige om å gjøre noen endringer i neste sesong. Dette betyr: litt mindre fokus på fiskekonkurransene og statistikker, ( "Størst ørret" - vandrepremie vil selvfølgelig fortsette) og mere (om mulig) fokus på det sosiale.

Når vi ser tilbake på denne avslutningsturen, som ble særdeles vellykket, bør vi kanskje vurdere flere slike "kort"- turer. Vi rakk nemlig alt denne gangen.

Når det gjelder neste år's turer, er intet "spikret" ennå, men hvis jeg husker rett (var allerede lett bedugget på dette tidspunktet...), ble vi enige om at 2002-sesongen bl.a. skal inneholde en tur til Kai's hytte, videre vil vi muligens arrangere en tur til "Jølstra" (en av kandidatene til året's  jubileumstur).

Det er vel også sansynlig at "Isteren" blir et av reisemålene i 2002.

Som sagt, lett bedugget og i mangel av nødvendig sekretærutstyr, som penn og papir, husker jeg ikke mere av det alvorlige slaget som hendte under styremøtet....fokus var på helt andre ting...

DSC00011.jpg (39090 bytes)DSC00016.jpg (39203 bytes)

skaal.jpg (33786 bytes)

I Reidar's fravær måtte vi lage maten selv...litt av en utfordring. Men, ved hjelp av gode ingredienser ble en velsmakende viltgryte servert utpå kvelden. Selvplukkede tyttebær var som prikken over i'en til måltidet. Likeså gjorde det ikke noe at vi hadde gode drikkevarer attåt. Det ble sågar servert champagne i forkant av måltidet....vi hadde det bra !

En annen av de faste postene på våre avslutningsturer, er "Pris- og premie utdeling". En uavhengig jury, med en noe uklar opprinnelse, leverer sin liste over kandidatene og vinnerne av de forskjellige priser til sekretæren...som dermed får det ærefulle vervet det er å dele ut disse prisene på avslutningsturen.

Det eneste som er helt klart, er at alle medlemmene skal tildeles en eller annen pris. Noen priser er gjengangere fra tidligere år, mens andre er nye av året.

Så skjedde også på denne turen.

gedda.jpg (24598 bytes)

bengtpris.jpg (23196 bytes)

 

Årets priser:

 • "Altzheimer Light" - Reidar

 • "Årets tabbe" - Gunnar

 • "Nicolai Gedda's ærespris" - Kai

 • "Backlash Mobile Partner" - Arnstein

 • "Bad Priority Award" - Bengt

 • "Salmo Alpinus" - Eirik

 • "Utstyrsfreaken" -Terje

 • "Per Aabel's ærespris" -Kurt

 • "På alle fire" -Tony

 • "Eart, (no) Wind and Fire" -Morten

storstorret.jpg (23872 bytes)

Det var også tid for utdeling av "Backlash's vandrepremie" for størst ørret tatt på Backlash-tur gjennom sesongen. Årets største ørret ble landet på jubileumsturen til Lofsdalen og det var Gunnar som var den heldige med en ørret på 1,23 kg.

Det var kunstneren selv, Morten,  som stod for selve overrekkelsen. Det var et stort øyeblikk

Det skal bli spennende og se hvem som blir nestemann til å få sitt navn nedtegnet på messingplaten....men, det er et helt år til neste uttdeling ....og inntil da, skal jeg kose meg med premien.

Lykke til neste år, gutter !

DSC00014.jpg (30086 bytes)

DSC00013.jpg (26944 bytes)

Alt har en ende, så også denne turen. Synd at ikke alle medlemmene kunne delta, for makan til fin stemning og godt humør som vi hadde på dene turen...

 

Takk til alle som var med.

Gunnar