1999 - 

Årsavslutning på Nessjøen.

  15 oktober ble Backlash-året behørig avsluttet med tur til Nessjøen, hytta til Bengt. Dessverre var det 4-medlemmer som ikke kunne være med denne gangen pg.a arbeidsoppdrag, men det la ingen demper, hverken på fiskelysten eller festegleden.

  Vi la iveg fredag, som vanlig, etter arbeidstid og da vi endelig kom fram, åpnet himmelens sluser seg og regndressene måtte på. Til høyre kan du se Bengt, klar til å frakte bagasjen det siste stykket fram til hytta. Resten av oss måtte gå...... og noen av oss gikk oss bort... leteaksjon iverksatt.... reddet til slutt... takket være mobiltelefonen.

  Denne gangen hadde det  “lekket ut" at styret skulle avholde  fiske- konkurranse med premiering i både Abbor- og Gjedde-klassen. Disse premiene henger høyt, så det tok ikke lang tid før de som ikke hadde valgt indretjeneste, hadde redskapen ute. Vi hadde hele 3-båter til disposisjon så det var rikelig med muligheter for god fangst...

  Men, det var lørdagen som var den store fiske-dagen og en eller flere av medlemmene var utpå til enhver tid fram til signalet gikk for veiing og opptelling. Til høyre viser Reidar fram et av sine bidrag til konkurransen, men den holdt ikke til noen premie. Størst gjedde ble tatt av Gunnar (2,5kg). I abbor-klassen hadde juryen en lett oppgave da det bare var en abbor som ble levert innen tidsfristen (flere ble landet søndag). Vinner ble Bengt.

Ingen Backlash-tur uten god mat og drikke. Så også denne gang. Vi koste oss på vanlig måte og hadde som forrige år premieutdeling med "jury-uttalelser" til hver enkelt medlem. Årets premie, i tillegg til diplom, var  en "ekte" Backlash trøye med klubbens emblem på.

Alt i alt en fin tur selv om vi ikke hadde det beste været. Koselig å være på "Bengt's hytte og oldtids-tun" og vi tar gjerne en tur hit neste år også.

De som var med dene gang, var: Terje, Reidar, Gunnar, Morten, Kurt og selvfølgelig verten selv, Bengt.

 

Bengt & Gunnar

 

 

nes10.JPG (29479 bytes)

nes01.JPG (39864 bytes)